Articole pe subiectul: CSAT

Traian Basescu și cea mai mare minciună. Acest om nu are buton de oprire?

De fiecare data cand il vad pe fostul Presedinte al Romaniei  facand declaratii despre Justitie, ma gandesc cu groaza ca urmeaza o salva de atacuri la adresa celor care au indraznit sa o tina pe Udrea in arest (judecatori si procurori). Ma strange in spate si aproape ca imi vine sa imi fac cruce, implorand cerul sa nu ii ia […] Continuare…

Aura Presedintelui și haloul Premierului. Protectie CSAT pentru Ponta!

Redactat de @Clemy M-a surprins in ultimele zile gherila de pe Facebook impotriva presedintelui Iohannis. Ceea ce i s-a reprosat a fost lentoarea cu care a reactionat la cazurile Borbely si Valcov.  Este drept ca nu mai avem de a face cu un presedinte extrem de reactiv ca fostul presedinte Basescu, ci cu un om care pare (nu stim insa daca […] Continuare…

Incleştarea finală. Testul de foc al epocii Băsescu

Redactat de @Cetatean    Sa nu ne fie frica de cuvinte mari: 2014 e anul cel mai greu din toata presedintia lui Traian Basescu, din 2004 si pana azi. Ce s-a intimplat in anii anteriori (suspendarea din 2007, prezidentialele din 2009, caderea Guvrnului Ungureanu in 2011, lovitura de stat din 2012 – observati cu cata regularitate Sistemul se repune pe picioare […] Continuare…

Epilogul unei dramolete: CSAT desecretizeaza avizul dat privatizarii CFR Marfa

Redactat de @Cetatean Dramoleta juridico-politica numita « privatizarea » CFR Marfa, in care juristul si fostul procuror Victor Ponta si-a atribuit siesi locul interpretului principal, se apropie de sfarsit : CSAT a desecretizat azi avizul referitor la Proiectul de Hotarare a Guvernului pentru aprobarea strategiei de privatizare a CFR Marfa si a mandatului Ministerului Transporturilor pentru implementarea acesteia. Documentul poate […] Continuare…

Privatizare cu bucluc la “CFR Marfa” si exercitiul juridic fals al premierului-jurist Ponta

Redactat de @Cetatean  Victor Ponta este de profesie jurist si procuror (cu doar 13 rechizitorii in cei 6 ani de activitate !)  si, in aceasta calitate, nu ezita sa se pronunte adesea cu privire la procesele aflate pe rolul instantelor. Evident, nu se pronunta asupra vinovatiei, insa, asa cum ii place sa sublinieze, « in calitate de jurist » isi poate da seama […] Continuare…