Revista Presei – 8 iulie. Ponta il caineaza pe saracu’ Duicu si minte despre Sarbu
08/07/2014 | Autor Cetatean Categorii: Stiri / Revista Presei |
Buna dimineata intr-o zi de marti, 8 iulie. Marţi, vremea se va menţine călduroasă în cea mai mare parte a ţării, cu maxime termice cuprinse între 25 de grade în Delta Dunării şi 34 de grade în Campia de Vest şi Lunca Dunării. După-amiaza, în vestul şi sud-vestul teritoriului disconfort termic va fi ridicat, indicele temperatură-umezeală atingând pe arii restrânse pragul critic de 80. În timpul zilei cerul va fi variabil, cu unele înnorări, ploi de scurtă durată şi descărcări electrice, local în zona de munte şi pe spaţii restranse în centru şi est. Din orele serii instabilitatea atmosferică se va accentua îndeosebi în jumătatea de vest a ţării, unde se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice şi intensificări ale vântului, trecător cu aspect de vijelie. Izolat se vor înregistra cantităţi de apă însemnate şi va cădea grindină. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 12 şi 21 de grade. In capitala vremea se va menţine călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 32…33 de grade, iar cea minimă de 17…19 grade.
Cursul valutar oficial al BNR il aflati aici.
ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Un Pucist consecvent la doi ani de la Lovitura de stat: Victor Ponta. Alegerile prezidenţiale de anul acesta sar din nota momentelor electorale obişnuite din istoria postdecembristă. Le-am compara, prin importanţa lor, pentru destinul românesc, cu alegerile din 1996, cînd ţara a avut de ales între afundarea mai departe în mlaștina FSN-istă şi tentativa de a ieşi cît de cît la suprafaţă. Importanţa istorică a scrutinului prezidenţial din 2014 rezidă în întrebarea capitală, dramatică pentru România: Va supravieţui sau nu statul de drept în anii următori, sub un nou președinte? Traian Băsescu a avut în cei 10 ani de mandat multe momente care-i pot fi reproşate din perspectiva Posterităţii.Nu putem să nu recunoaștem însă drept moment salutar crîncena îndîrjire de a introduce în România, aparent condamnată la PSD-izare pe viață, un minim de drept, o atmosferă minimă funcţionării independente a Justiţiei, a presei, a mediului de afaceri, dar mai ales o stare de spirit prielnică respectării fără crîcnire a Legii. Îşi va fi spus cuvîntul în crearea acestei realităţi şi mutaţiile geopolitice din destinul României: Apartenenţa la UE, dar mai ales transformarea în partener strategic extern al României. Sigur este că un alt preşedinte, în genul şmecherului Victor Ponta, ar fi reuşit performanţa de a-i trage pe sfoară pe occidentali cu minciunile-i sincere, afundînd ţara şi mai mult în băltirea PSD-istă. Integral pe EVZ.
Adrian Sârbu: Victor Ponta minte când spune că i-am solicitat să oprească un control al ANAF. “Minte!”, a declarat Adrian Sârbu ca răspuns la afirmaţia lui Victor Ponta făcută la B1 TV în această seară. Premierul Victor Ponta a susţinut, luni, că Adrian Sârbu ar fi fost la el în birou: “Mi-a zis că are nişte controale de la ANAF şi dacă pot să le opresc şi i-am zis că nu pot. Şi de atunci am tot citit ce rău sunt eu”. Dezmintirea lui Sarbu, pe Gandul.
Dosarul „trafic de influenţă la Palatul Victoria”. Ponta: „Săracu’ Duicu n-a prea tăiat şi spânzurat. A fost el tăiat şi spânzurat”. Nominalizat de procurori în rechizitoriul din dosarul „Duicu”, premierul Victor Ponta confirmă că Elisabeta Ponea, soţia fostului şef IPJ Mehedinţi, Ştefan Ponea, pentru care Adrian Duicu (PSD) făcea trafic de influenţă să fie numită în conducerea DNA, „a avut o discuţie” în acest scop cu ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc. Ponta nu a explicat, însă, şi cum a ajuns la Cazanciuc CV-ul Elisabetei Ponea pe care, potrivit procurorilor DNA, fostul şef al CJ Mehedinţi, Adrian Duicu, i l-a trimis printr-un consilier al premierului, şefului Cancelariei de la Palatul Victoria, cu destinatar final chiar prim-ministrul. A avut, însă, o explicaţie pentru inadvertenţa dintre adresa de nominalizare a lui Ponea ajunsă la CSM în septembrie 2013 sub semnătura ministrului Justiţiei şi declaraţia lui Cazanciuc că nu a propus-o pentru structura de conducere Anticorupţie: „în urma verificărilor nu s-a dus la departe”, la Preşedinţie. Premierul Victor Ponta neagă ferm că preşedintele CJ Mehedinţi, Adrian Duicu, şi şeful Poliţiei Române, Petre Tobă, ar fi avut la Guvern o întâlnire pe care să o fi intermediat şi pune din nou sub semnul întrebării referatul procurorilor DNA din dosarul lui Duicu care susţin că traficul de influenţă s-a făcut în anticamera cabinetului său. Dacă iniţial a susţinut că „nu crede” că a avut loc episodul datat de procurorii DNA pentru 13 iunie 2013 şi localizat la cabinetu, iar ulterior l-a negat fără alte explicaţii, într-un interviu acordat astăzi B1, prim-ministrul l-a comentat, punând la îndoială veridicitatea spuselor lui Duicu atunci când a fost interceptat, precum şi concluziile procurorilor. Integral pe Gandul.
Nou termen în dosarul ICA: 4 august. Avocații lui Dan Voiculescu cer shimbarea încadrării juridice. Schimbarea încadrării juridice din spălare de bani în tăinuire. Este strategia pe care au adoptat-o apărătorii lui Dan Voiculescu după audierile maraton care au avut loc în dosarul ICA. Modificarea ar presupune trecerea de la o pedeapsă maximă de 12 ani de închisoare la o simplă amendă penală. Mai bine de nouă ore, magistraţii au ascultat declaraţiile a 10 dintre cei 13 inculpaţi din dosar. La finalul şedinţei, judecătorii au anunţat un nou termen: 4 august. După ora 21.00, mai erau de audiat încă doi inculpați din acest dosar, astfel că judecătorul a decis că este nevoie de un nou termen de judecată. A fost decisă data de 4 august deoarece magistrații din completul de judecată urmează să intre în concediu de odihnă.În 4 august, începând cu ora 11, cei doi inculpați care nu au fost încă audiați vor da declarații în fața instanței. Se vor discuta de asemenea și eventuale noi probe pe care le solicită avocații și o cerere de schimbare a încadrării juridice pe care au cerut-o avocații lui Dan Voiculescu – din infracțiunea de spălare de bani într-o altă infracțiune economică, tăinuire, pedepsită mai puțin aspru.Modificarea ar presupune trecerea de la o pedeapsă maximă de 12 ani de închisoare la o simplă amendă penală. Stirea, pe Digi24.
Conflictele de interese, descoperite automat. Agenția Națională de Integritate (ANI) a mai făcut un pas spre depistarea automată a conflictelor de interese în domeniul achizițiilor publice, după ce ieri a desemnat consorțiul care va implementa sistemul informatic de prevenire a acestor situații. Câștigător al licitației de 6,9 milioane de euro a fost desemnat consorțiul format din companiile Siveco România, în calitate de ofertant, UTI Grup – ofertant asociat, SAP România – terţ susţinător şi Computer Sharing SRL – subcontractant. Compania la care acționar este deputatul PSD Sebastian Ghiță, Teamnet International, a pierdut licitația, la fel ca alți doi participanți. Sistemul de prevenire a conflictelor de interese – denumit “Prevent” – va integra într-o platformă bazele de date de la nivelul Registrului Comerțului și a instituțiilor fiscale, astfel încât să se facă legătura între persoanele care conduc mai multe instituţii publice sau care participă la proceduri de achiziţie publică. “Într-o primă fază, toate persoanele implicate în procesele de achiziţii publice finanţate cu fonduri europene vor fi monitorizate în timp real şi sistemul va emite avertismente atunci când în timpul derulării procedurilor de licitaţie sunt semnalate rude de gradul I şi II care au legătură cu persoanele implicate în acest proces. Ulterior, monitorizarea se va extinde pentru toate licitaţiile publicate în SEAP”, a declarat Horia Georgescu, președintele ANI. Stirea, pe Romania Libera.
Deficitul sistemului de pensii publice explodează după reducerea CAS: până în 2017 va ajunge la -21 mld. lei. Deficitul sistemului de pensii publice va ajunge în 2017 la aproximativ 21 mld. de lei (circa 2,7% din PIB) în urma reducerii contribuţiilor de asigurări sociale (CAS) cu 5 puncte procentuale la angajatori, nivelul fiind de 21 de ori mai mare decât în 2008. „Reducerea CAS va avea un impact semnificativ asupra poziţiei financiare a sistemului de pensii publice. În prezent, aceasta este una foarte precară, caracterizată de un deficit structural consistent, cheltuielile bugetare cu pensiile fiind nesustenabile în raport cu contribuţiile încasate“, consideră Consiliul Fiscal. Bugetul de pensii are deja un deficit mare, care este „acoperit“ în fiecare an de subvenţii acordate de la bugetul de stat. Analiştii economici au avertizat de nenumărate ori că aceasta este o problemă gravă a economiei şi societăţii româneşti. Problema deficitului la fondul de pensii este greu de rezolvat în condiţiile în care numărul de pensionari (de circa 5,4 milioane de persoane) îl depăşeşte pe cel al salariaţilor (de 4,4 milioane de persoane) care cotizează lunar procente semnificative din salariu pentru a alimenta bugetul de pensii. Raportul dintre numărul de contributori şi numărul de pensionari este subunitar în România, fiind al doilea cel mai nefavorabil din Uniunea Europeană, după Danemarca. Mai mult, considerând şi efectele procesului de îmbătrânire a populaţiei, îngrijorările deja existente privind sustenabilitatea pe termen mediu şi lung a sistemului de pensii publice sunt de natură să se agraveze, atenţionează Consiliul Fiscal.Anul trecut, deficitul sistemului de pensii publice a fost de 11,7 mld. lei (1,86% din PIB). În urma reducerii CAS cu 5 puncte procentuale, începând cu 1 octombrie, deficitul va urca în acest an la aproape 13 mld. lei, iar în 2015 va ajunge la 19 mld. lei.Anul viitor, veniturile bugetului asigurărilor sociale va coborî la minimul ultimilor cinci ani, de 34,5 mld. lei, în timp ce cheltuielile vor atinge un vârf de 53,5 mld. lei, potrivit estimărilor Consiliului Fiscal. Integral pe ZF.
PSD isi negociaza majoritatea: Oferta pentru PP-DD, avertisment pentru UDMR si sperante in Tariceanu. Premierul Victor Ponta a vorbit luni despre negocierile pe care PSD le poarta cu UDMR, PP-DD, dar si cu partidul infiintat de fostul sef PNLCalin Popescu Tariceanu. Ponta a explicat ca si alti membri ai partidului luiDan Diaconescu ar putea fi numiti in perioada urmatoare in functii guvernamentale, insa nu pe posturi de ministri. In ce priveste UDMR, insa, lucrurile sunt mai dificile, Ponta explicand ca daca orice tine de coalitia de guvernamant poate fi negociat, nu se poate discuta insa de probleme ce tin de politica de stat. Mai mult, Ponta a fortat si a spus ca, desi nu isi doreste ca UDMR sa iasa din coalitia de guvernare, nu ar aparea o problema in ceea ce priveste majoritatea parlamentara daca maghiarii ar face pasul in exterior, potrivit declaratiilor facute de premier la B1 Tv.Seful Guvernului pare sa se bucure de sprijinul noului partid format de Calin Popescu Tariceanu, la care si-au declarat adeziunea 30 deparlamentari. “Eu am vazut ca alaturi de Calin Popescu Tariceanu sunt aproape 30 de parlamentari, 30 de parlamentari inseamna mai mult decat grupul PC, UDMR sau PP-DD”, a declarat premierul la postul de televiziune citat. Ponta si-a aratat convingerea ca USL traieste prin aceasta alianta cu Tariceanu si va mai trai cel putin pana in 2016. Integral pe Ziare.com.
Fostul primar al Clujului Sorin Apostu, condamnat la 4 ani și 6 luni închisoare cu executare. Fostul primar al municipiului Cluj-Napoca Sorin Apostu a fost condamnat definitiv luni de Înalta Curte de Casație și Justiție la patru ani și șase luni de închisoare cu executare, pentru luare de mită, spălare de bani, fals în înscrisuri sub semnătură privată. Inițial, Sorin Apostu primise, în iulie 2013, o pedeapsă de trei ani și șase luni cu executare în urma unei decizii luate de Curtea de Apel Apel Târgu Mureș, însă luni instanța supremă a admis apelul DNA și a mărit condamnarea la patru ani închisoare, la care a adăugat un spor de șase luni la pedeapsa principală.Din pedeapsă se va scădea perioada petrecută de Sorin Apostu în arest preventiv, 9 noiembrie 2011 — 28 septembrie 2012.În același dosar, Monica Apostu, soția lui Sorin Apostu, a fost condamnată la trei ani închisoare cu suspendare, aceeași pedeapsă primind și omul de afaceri Călin Stoia.Cei trei condamnați trebuie să plătească cheltuieli de judecată către statul român de 10.000 lei fiecare. Integral pe Agerpres.
Ce se va întâmpla cu imperiul Voiculescu? Va fi distrus sau preluat? Dan Voiculescu este istorie. Condamnarea sa în dosarul ICA este iminentă, dar aceasta va fi doar începutul. Bulgărele de acuzații de șantaj crește din ce în ce mai mult și, în final, îl va face una cu pământul. Pe măsură ce ancheta va avansa este de așteptat să apară și mai multe mărturii ale numeroșilor oameni de afaceri și patroni de agenții de publicitate care au cotizat de frică la trustul său de rackeți mediatici. Ele vor alimenta o suveică de dosare penale care îl vor lega definitiv, întocmai cum i s-a întâmplat și celuilalt mogul „invincibil“, Sorin Ovidiu Vîntu, cu care multă vreme s-a aflat în competiție. În curând, meciul lor se va juca pe cine reușește să adune mai puțini ani de închisoare. După cum am mai scris, partidul lui Victor Ponta are oricum probleme să identifice și să atragă cele 3 milioane de voturi care îi lipsesc, diferența între cât a obținut la europarlamentare și cât îi trebuie pentru a-și adjudeca finala pentru Cotroceni. Dacă nu își securizează sprijinul trupei lui Gâdea, PSD va pierde sigur lupta pentru președinție, pentru că până și voturile obținute la europarlamentare vor fi puse sub semnul întrebării. PSD știe foarte bine că se află deja în al treilea an de guvernare și că prețul electoral pe care îl va plăti pentru că deține puterea va fi mare. Este suficient ca Antena 3 să nu se implice în cosmetizarea rezultatelor guvernării și vor fi probleme. Dacă – varianta de coșmar – Voiculescu continuă să își dirijeze lacheii de după gratii, prin intermediul fiicei, și va dori să se răzbune pe PSD pentru că nu i-a atacat pe cei care îl vor băga la zdup, este suficient ca televiziunile sale să arate tot ce au promis cei aflați acum la putere pe vremea când erau în opoziție și PSD va pierde fără drept de apel. Victor Ponta va fi prins între ciocan și nicovală. Pe de o parte, sprijinul Antenelor îi va fi vital lui sau oricui candidează la președinție din partea PSD; pe de altă parte, nu are ce face, concret, împotriva instituțiilor. Nici măcar retoric nu își permite să le atace, pentru că asta l-ar aduce din nou în conflict cu „bunul său prieten Duane Butcher“ sau cu succesorul acestuia, Dean Thompson. Integral pe Romania Libera.
Expertiza DNA în cazul imaginilor cu Mircea Băsescu, făcută publică. Expertiza filmuleţelor în care Mircea Băsescu este surprins când recunoaşte că ar fi primit 250 de mii de euro pentru a-l scăpa pe Bercea Mondial de închisoare a fost finalizată. Raportul arată că imaginile nu au fost montate şi că nu au fost inserate modificări pe film. Verificările imaginilor au fost cerute acum o săptămână de apărătorii fratelui preşedintelui. În urma cererii avocaţilor, la DNA au fost depuse un stick şi cravata pe care a fost montată camera de filmat. Expertiza şi imaginile vor fi folosite ca probe dacă dosarul va ajunge în instanţă. Mircea Băsescu a fost arestat preventiv pe 20 iunie. Acesta este acuzat de trafic de influenţă, după ce ar fi luat bani de la familia Anghel. În schimbul a 250 de mii de euro, fratele preşedintelui ar fi urmat să-şi folosească influenţa pentru a-l scăpa pe Bercea Mondial de închisoare. Stirea video, pe Realitatea.
BILANȚ la trei luni de la supra-acciză: Carburanți mai scumpi, vânzări mai mici. Au trecut trei luni de la introducerea supra-accizei de 7 eurocenți/litru de benzină și motorină, perioadă în care prețurile carburanților au fluctuat în sus și în jos, ajungând la un nivel mult mai mare față de cel de la 1 aprilie. Vânzările sunt în scădere, iar în loc de venituri suplimentare, statul s-a trezit cu o gaură lunară de 11 mil. euro în buget. În ultimele șase luni, prețurile carburanților comercializați de companiile petroliere de pe piața românească au crescut semnificativ, România fiind țara în care s-a înregistrat cea mai mare creștere a prețului la benzină. Așa cum se poate observa și din graficul de mai jos, dacă în ultima lună a anului trecut șoferii plăteau pentru cel mai ieftin sortiment de benzină 5,432 lei/litru, la finele lunii iunie același produs costa 6,348 lei/litru, conform datelor Oil Bulletin. Adică, o scumpire de aproape 17%. În cazul motorinei, evoluția prețului în perioada menționată, decembrie 2013-iunie 2014, a consemnat o creștere de aproximativ 10%, de la 5,77 lei/litru la 6,313 lei/litru. Practic în doar șase luni, benzina s-a scumpit cu 91 de bani, iar motorina cu aproape 40 de bani. Cea mai mare parte din creșterea prețurilor a intervenit la 1 aprilie ca urmare a majorării accizei. Totodată o creștere semnificativă a prețurilor a avut loc la 1 ianuarie, fiind cauzată de schimbarea modului de calcul a accizei și a cursului de schimb valutar luat în calcul de autorități. Integral pe Capital.
Va doresc o zi buna!
Instructiuni comentarii:
Pentru a comenta sub identitatea de pe blogul anterior TheophylePoliteia autentificati-va mai intai, apasand pe iconul corespunzator din formular. [ Ex. pentru autentificare Wordpress apasati iconul ]
buna dimineata !
o zi buna tuturor.
care-i noutatea ca Ponta minte?
Buna ziua, always Angela Tocila http://politicstand.com/ultimele-zvarcoliri-ale-reptilei/ , o palma peste tot ceea ce reprzinta (inca)voiculescu.
buna ziua
crestere accize,introducere impozit suplimentar-“sanatate” pe venituri,taxa “pe stalp”,crestere impozite locale,crestere economica “cea mai mare din europa”
si rezultatul
investitii spre zero,daca nu chiar zero,incasari mai mici la buget
conform ins 91%!!!! din venitul “familiei medii” in romania este alocat pentru supravietuirea zilnica
nu cred ca trebuie sa ai diploma de “harvard” ca sa-ti dai seama ca ceva nu e in regula
Buna ziua,
Se pare ca Antonescu are probleme in PNL!
http://www.evz.ro/antonescu-scos-de-gruparea-ioahnnis-din-cursa-pentru-cotroceni.html
Cererea de stramutare a procesului lui Voiculescu se judeca pe 11 iulie, nu in septembrie (b1)
salutare tuturor! 🙂
Asta e foarte bine, deci vom fi scutiti de emotie si asteptare, in caz ca ia condamnare nu mai trebuie sa ne gandim ca mai are o scapare la ICCJ!
Buna ziua!
VORBA lui Florin Negrutiu de la Gandul “Aveau banii, aveau know-how-ul, le lipsea o Revoluţie. Ce a urmat după, cunoaşteţi. Cei mai mulţi dintre cei 14.300 de agenţi ai Securităţii au devenit baza noului capitalism. ”
http://romaniacurata.ro/super-expertissa-incredibila-ramificatie-a-firmelor-de-it-expertissa-in-afaceri-cu-primariile-din-timisoara-constanta-ploiesti-si-cu-guvernele-nastase-tariceanu-si-ponta/
Buna ziua,
Daca se confirma, rezulta ne-am intors la momentul din 2012 cand i se propunea lui MRU sa intre in PDL-ul blattistilor. Doi ani pierduti aiudrea.
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-17634315-mru-negocieri-pdl-intampla-candidatii-dreptei.htm
Chiar dacă se confirmă, nici o experiență nu e degeaba. Există o limită până la care te poți bate cu morile de vânt. Și totuși, ar trebui să fie mai mult decât un zvon până să discutăm.
A fost un moment haios la un eveniment de business prin Israel acum niște vreme. Subiectul principal era cultura start-up-urilor. Și se trezește un bou de bulgar întrebând:
– Păi și dacă toată lumea se face antreprenor, cine mai lucrează?
Omul care ținea prezentarea se uită la el un pic descumpănit, întrebându-se, probabil, dacă merită să-i răspundă dobitocului. Până al urmă se adună și răspunde:
– Rata de eșec a firmelor noi e de 90% în primul an, indiferent cât de buni sau deștepți sunt fondatorii. Dar fiecare antreprenor care nu reușește se întoarce pe o poziție normală și vine cu atitudinea și experiența patronului, ceea ce e un mare avantaj pentru oricine îl angajează. Iar după ce își revine poate încerca din nou.
De-aia zic, hai să nu ne grăbim cu înghițitul de zvonuri, și dac-o fi nici cu judecatul de pe margine. 2% la europarlamentare e și rezultatul nostru. Sondajele ziceau 5%. 3% s-au răzgândit la urne sau n-au mers deloc la vot.
sa vedem! toti negociaza cu toti, insa un lucru e clar: nimeni nu stie pana cand 😀
😛 Pana devine Ponta presedinte. Dupa aia vor negocia toti sa intre la guvernare cu PSD-ul. Vor avea chiar tupeul sa spuna ca intra la guvernare tocmai pentru a limita din interior posibilele derapaje anti-stat de drept din partea PSD-ului. 🙂 Parca o si vad mai ales pe Elena spunand asta.
Aici o opinie @eugeni pe acest subiect al “fuziunilor” prin fisiune: http://alegatordedreapta.info/fuziuni-evolutii-la-sol/
….se aliaza, se cearta si iar se aliaza. Stanga cu dreapta. Social-democratii cu popularii. Liberalii cu popularii. Social-democratii cu liberalii. Dup-aia liberalii cu popularii si socialistii cu noii liberali. Sa schimbam totul ca sa nu schimbam nimic. Acum, dupa atata timp, singurele diferente cat de cat notabile, desi aproximative si ele, sunt ca parca la social-democrati s-au strans mai multi fosti lideri comunisti, iar la liberali mai multi fosti turnatori la Securitate. La celelalte partide sunt asa si-asa, amestecati, cu ceva mai multa garnitura de fosti ofiteri de Securitate pe la partidele extremiste – iar peste tot a inceput sa scoata capul noua generatie, tinerii lideri postcomunisti, care seamana intre ei ca stanga cu dreapta.
http://www.suplimentuldecultura.ro/index/continutArticolNrIdent/Rubrici/9567
Avocatul lui Mircea Băsescu a declarat marţi, la ieşirea de la DNA, că expertiza în cazul înregistrărilor audio-video făcute de Florin Anghel este gata, dar cravata cu care s-ar fi făcut înregistrările nu a putut fi expertizată, pentru că nu funcţiona şi pe stick-urile de memorie nu era nimic.
Avocatul Nelu Taşcă a spus că din expertiza tehnico-criminalistică rezultă că nu au fost alterate sau modificate copiile de pe înregistrările audio-video făcute de Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, şi transmise procurorilor.
Acesta a precizat că nu a putut fi expertizată cravata cu care acuzatorii susţin că s-ar fi făcut înregistrările audio-video, pentru că aceasta nu funcţionează.
Avocatul a arătat că din obiectele depuse de familia Anghel pentru expertiză, erau funcţionale doar ceasul şi două stickuri de memorie, dar cu acestea nu s-a făcut nicio înregistrare. Taşcă a precizat că, în opinia sa, la acest moment expertiza este neclară.
Ca sa vezi!!!!
http://www.evz.ro/exclusiv-evz-intalnire-de-taina-mru-blaga-se-contureaza-un-posibil-tandem-iohannis-mru.html
Astia o pun usor diferit
http://politeia.org.ro/editoriale/socialim-fara-…cantec-inainte/29349/
postare noua!