Revista Presei – 1 august. Lumina “ortodoxului” Ponta vine din Rusia lui Putin
01/08/2014 | Autor Cetatean Categorii: Stiri / Revista Presei |
Buna dimineata intr-o zi de vineri, 1 august. Vineri, vremea va fi călduroasă şi se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi pe arii restrânse, averse însoţite de descărcări electrice, mai ales după-amiaza, în Banat, Crişana, Oltenia, precum şi la munte şi doar cu totul izolat în rest. Vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 de grade în depresiuni, în sudul litoralului şi în Subcarpaţii Getici şi 34 de grade în estul teritoriului, unde şi indicele de disconfort termic va atinge pe arii restrânse pragul critic de 80. Minimele termice vor fi cuprinse între 12 şi 22 de grade, uşor mai mari pe litoral, dar mai scăzute în depresiuni. In Bucuresti vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 32…33 de grade, iar cea minimă de 18…20 grade.
Cursul valutar oficial al BNR il aflati aici
DETALIUL pe care Ponta l-a „UITAT” la rectificarea bugetară. Unde au dispărut banii pentru reducerea CAS. Reducerea CAS nu apare în proiectul de rectificare a bugetului pe 2014. Mai mult, Guvernul a ”prins” în forma actuală a proiectului veniturile suplimentare din taxa pe stâlp, cele care ar fi trebuit să acopere gaura de 850 de milioane de lei generată de reducerea contribuţiilor din octombrie. Prin urmare, dacă reducerea CAS va fi aplicată, aşa cum promite executivul, măsura nu are acoperire în bugetul actual. Avertizările aparţin Consiliului Fiscal care atrage totodată atenţia că rectificarea este uşor negativă, nu pozitivă, cum a fost prezentată de premier. Mai exact, o serie de modificări contabile au majorat artificial veniturile care, în esenţă, au fost revizuite în scădere cu 128 de milioane de lei. Un alt aspect semnalat de Consiliu este scăderea eficienţei colectării, evidentă la o trecere în revistă a sumelor încasate efectiv şi cele propuse în programul pe anul în curs. Consiliul Fiscal atrage atenţia că proiectul de rectificare a bugetului nu cuprinde nicio menţiune modului în care va fi compensată reducerea CAS, dacă aceasta va fi aplicată anul acesta. Mai mult, sursa de acoperire a celor 850 de milioane de lei, respectiv veniturile suplimentare din taxa pe stâlp, au fost deja ”prinse” în actuala formă a bugetului, ceea ce înseamnă că executivul va fi nevoit să găsească alte soluţii dacă doreşte să scadă CAS-ul din octombrie fără a depăşi ţinta de deficit, de 2,2% din PIB. Colectarea din primele şase luni a lăsat de dorit, având în vedere diferenţele dintre programul Guvernului şi execuţia publicată de Ministerul Finanţelor Publice (MFP), se mai arată în documentul citat. Rezultate sub aşteptări s-au consemnat la capitolele venituri din impozite şi din TVA. Mai exact, la buget s-a strâns doar 96,4% din suma estimată că ar urma să se colecteze din impozitul pe salarii şi venit, în condiţiile în care numărul salariaţilor a crescut în perioada ianuarie-mai 2014 comparativ cu aceeaşi perioadă a anului anterior cu 0,8%, iar creşterea anuală a salariului brut aferentă aceleiaşi perioade a fost de 4,95%. Integral pe Gandul.
Victor Ponta, întrebat dacă s-a întâlnit cu Adrian Duicu la restaurant: „Habar nu am”. Premierul Victor Ponta nu îşi aminteşte întâlnirea preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, dar, întrebat în direct la Digi24 de Cosmin Prelipceanu, șeful Executivului nu a negat că ea ar fi putut să aibă loc. Procurorii DNA îl acuză pe Adrian Duicu că a făcut trafic de infuenţă chiar din biroul premierului pe care în numea în interceptări „şefu’ al mare” sau „omu’”. Premierul Victor Ponta spune că nu îşi aminteşte întâlnirea preşedintele Consiului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, dar nu neagă că ea ar fi putut să aibă loc. Întrebat dacă a stat la masă cu Adrian Duicu, premierul a răspuns, în direct la Digi24: „Habar nu am. Eu, dacă mă întrebați cu cine am fost la prânz ieri vă pot spune. Dacă mă întrebați cu cine am fost la prânz acum un an și jumătate? În general merg merg cu colegi de partid, cu miniștri, cu ziariști. E posibil”, a spus premierul. „Numele meu, dacă veți lua transcriptul a jumătate dintre locuitorii acestei țări veți auzi numele meu. Unii mă înjură, alții mă laudă, alții spun că-s prietenii mei și nu i-am întâlnit niciodată, alții spun că-s cu mine la mare acum”, a adăugat el. Şeful Guvernului mai spune că nu a fost citat nici măcar ca martor în acest dosar, ceea ce înseamnă că procurorii, în urma anchetei, au ajuns la concluzia că nu are nicio implicare. Stirea video, pe Digi24.
Efectul campaniei Antena 3 impotriva DNA, acuzata ca a determinat cinci sinucideri: Premierul Victor Ponta cere ministrului muncii si parlamentarilor sa faca un proiect de lege care sa scape pensionarii acuzati de pensionare ilegala de ancheta procurorilor/ Surse judiciare: Astfel de initiative incurajeaza coruptia. Premierul Victor Ponta i-a cerut, joi, ministrului muncii, Rovana Plumb si parlamentarilor sa faca un proiect de lege care sa-i scape de ancheta pe pensionarii acuzati in dosarul spagii de la Pitesti, unde peste 1000 de pensionari au fost prinsi dand spaga unei echipe de doctori pentru a-si rezolva dosarele de pensionare. “Doamna ministru Plumb, vreau ca pana la urmatoarea sedinta de guvern, pana incepe Parlamentul sa lucreze, sa veniti cu un proiect de act normativ prin care sa gasim o solutie de amnistie pentru pensionarii care, din diverse motive, trebuie sa dea acum niste bani inapoi”, a declarat Ponta. Apelul sau are loc dupa ce miercuri seara Antena 3 a declansat o campanie virulenta impotriva DNA, acuzata ca determinat cu aceste anchete sinuciderea a cinci pensionari. Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro ca initiativa amnistierii faptelor respective incurajeaza pur si simplu coruptia, plata mitei la rezolvarea unor dosare de pensionare anticipata pe motiv de boala sau incadrari la o grupa mai favorabila pentru o pensie mai mare fiind fenomen de masa in Romania. “Doamna ministru Plumb, vreau ca pana la urmatoarea sedinta de guvern, pana incepe Parlamentul sa lucreze, sa veniti cu un proiect de act normativ prin care sa gasim o solutie de amnistie pentru pensionarii care, din diverse motive, trebuie sa dea acum niste bani inapoi. Mi se pare cumplit faptul ca se sinucid oameni pentru lucruri care s-au intamplat in trecut, sunt chemati acum sa isi vanda casele. Cred ca asa cum am putut sa facem pentru functionari publici sau pentru alte categorii, cred ca avem obligatia sa facem si pentru pensionari. Faptul ca au trebuit sa se intample niste nenorociri, oameni care au fost citati pe la diverse institutii cred ca e un lucru regretabil si vreau sa veniti cu un proiect de lege. Eu il voi sustine in Parlament si sper ca toti parlamentarii sa inteleaga ca este vorba de un efort mic si de un ajutor pentru cineva care probabil a gresit, dar nu a facut-o ca sa se imbogateasca”, a declarat Victor Ponta in timpul sedintei de guvern de joi. Apelul premierului vine dupa ce Antena 3 a acuzat DNA la emisiunea Sinteza Zilei de miercuri seara ca a determinat prin achetarea cazurilor de pensionari frauduloase sinuciderea a cinci pensionari. Integral pe Hotnews.
A pus Putin ochii pe România? Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri cu alegătorii, premierul britanic David Cameron a afirmat că „dacă am sta deoparte fără a face nimic, mâine Rusia ar destabiliza ţările baltice, ar destabiliza România, vecinii Rusiei ar începe să simtă presiunile acţiunilor preşedintelui Vladimir Putin”. Avertismentul lui Cameron vine la câteva zile după ce directorul SRI, George Maior, declarase că există „posibilitatea propagării unor fenomene negative pe teritoriul României”. Cameron a comparat acțiunile Rusiei în Ucraina cu comportamentul Germaniei înainte de izbucnirea celor două războaie mondiale. „Cred că trebuie să fie foarte clar ce se întâmplă pe continentul nostru. Anul acesta comemorăm 100 de ani de la izbucnirea Primului Război Mondial, iar acel război a fost despre dreptul unei ţări mici precum Belgia de a nu fi călcată în picioare de vecini. Am fost nevoiţi să învăţăm această lecţie din nou în al II-lea Război Mondial, când acelaşi lucru s-a întâmplat Poloniei, Cehoslovaciei şi altor ţări. În acest fel vedem Europa acum”, a afirmat Cameron. Cu toate acestea, premierul britanic a respins posibilitatea izbucnirii unui nou conflict armat în Europa. „Am văzut aceste pierderi îngrozitoare de vieţi omeneşti şi a trebuit să ne întrebăm – ce putem face în plus? Nu avem de gând să lansăm al treilea război mondial pentru Ucraina, nu avem de gând să trimitem flota în Marea Neagră, nu dorim o confruntare militară, dar trebuie să utilizăm puterea economică pe care o avem”, a afirmat premierul britanic care a avertizat că „Uniunea Europeană şi Statele Unite trebuie să arate Rusiei că ceea ce face este inacceptabil – inacceptabil pentru Ucraina“. „De asemenea, este inacceptabil pentru că, dacă am sta deoparte fără a face nimic, mâine ar destabiliza ţările baltice, ar destabiliza România, vecinii Rusiei ar începe să simtă presiunile acţiunilor preşedintelui Putin. Până la urmă, Rusia are nevoie de Europa şi de America mai mult decât au nevoie America şi Europa de Rusia”, a conchis David Cameron. Integral pe Romania Libera
Lumina vine de la Răsărit. Icoanele din Biserica Ponta. Ponderea conferită apelului la divinitate în discursul de la Craiova al premierului și patosul cu care acesta din urmă a împrăștiat Cuvântul Domnului printre colegii săi de partid, care și-au sincronizat de ani buni intratul în biserică cu campaniile electorale, oferă indicii suficiente că PSD va juca fără rezerve cartea credinței în cursa pentru prezidențiale. Într-adevăr, ideea în sine nu este nouă. În ultimii 25 de ani, liderii politici de la București au căutat cu perseverență să împingă relația (oricum, prea puțin transparentă) cu fețele bisericești dincolo de limitele bunului simț, de cele mai multe ori manevrele reușind. Din acest punct de vedere, Victor Ponta calcă pe un drum deja bătătorit. Ceea ce poate aduce cu adevărat nou premierul – iar discursul ținut cu ocazia lansării sale în cursa pentru Cotroceni conține germenii unei evoluții într-o atare direcție – este să contopească un accent tot mai radical pus pe credința ortodoxă cu un naționalism mai mult decât rudimentar, parte din el deja testat la europarlamentare. Din perspectiva lui Ponta și a numeroșilor săi consilieri de imagine, „mândru că sunt român” va face casă bună cu „mândru că sunt ortodox”. De unde rezultă, în logica social-democraților, că acel contracandidat „vulnerabil” fie la unul, fie la ambele capitole n-are decât să stea pe tușă sau să se resemneze la gândul înfrângerii: aceasta va fi o temă dominantă a campaniei electorale. Că lucrurile o vor lua într-atât de razna s-a văzut, din nou, la Craiova, când, de exemplu, premierul și-a reliefat cele două trăsături strămoșești prin comparație cu Klaus Iohannis. Ponta nu a rostit numele „neamțului”, dar l-a lăsat șmecherește să plutească în aer: “Nu cred că un candidat la funcţia de preşedinte al României are o problemă dacă nu este ortodox sau nu e de etnie română. Cred că are exact aceleaşi drepturi cu mine. Dar vreau un lucru şi îl spun de fiecare dată: nu vreau să mă acuze nimeni sau spună că e un defect faptul că sunt român sau ortodox în ţara mea. Aşa m-am născut, aşa o să mor, sunt mândru de asta, cred că trebuie să fiu respectat pentru acest lucru”. Integral pe Romania Libera
Guvernul visează miliarde din insolvenţe, legea îl contrazice. Noul Cod al insolvenţei este argumentul guvernului pentru recuperarea parţială a celor 44 miliarde lei datorate de firmele insolvente. Numai că legea se aplică doar procedurilor deschise după 28 iunie 2014. Capital a analizat modificările legislative şi a discutat atât cu şeful Fiscului, cât şi cu practicienii din domeniu. Premierul Victor Ponta a afirmat, în repetate rânduri, că arieratele firmelor în insolvenţă reprezintă o sursă importantă pentru acoperirea deficitului creat prin reducerea CAS. Argumentul a fost că noul Cod, intrat în vigoare pe 28 iunie, va ajuta Fiscul să încaseze cel puţin 10% din sumă, adică 4 miliarde lei. Însă legea nu poate fi retroactivă, aşa că modificările ei, oricât de benefice statului, nu vor fi de folos în procedurile deschise deja. „Procedurile în derulare la data intrării în vigoare a Legii nr. 85/2014 sunt, în continuare, guvernate de Legea nr. 85/2006, astfel încât condiţiile în care participanţii la procedurile existente, inclusiv ANAF, ar putea beneficia de avantajele noii legi sunt neclare“, spune Dorin Petcu, TZA Insolvenţă. Aceeaşi opinie este susţinută şi de Cătălin Radbâță, avocat NNDKP: „noile prevederi pot facilita recuperarea creanțelor doar pentru debitorii care au intrat sau vor intra în insolvență după data de 28 iunie 2014“. Gradul de recuperare a sumelor pe vechiul Cod a fost foarte scăzut pentru stat. Datele arată că, anul trecut, din cele 17,3 miliarde lei datorate de companiile în insolvenţă, au fost încasate doar 530 milioane lei. „Datorită noii legi, gradul de recuperare va creşte. Până acum, Fiscul reuşea să recupereze 2,3% din arierate, pentru că legea din 2006 avea prevederi care puteau fi speculate în instanţe de evazionişti cu largul concurs al unora dintre practicienii în insolvenţă şi nu numai“, arată preşedintele ANAF. Care sunt, însă, prevederile pe care se bazează Fiscul? Specialiştii spun că cel puţin două reglementări vin clar în avantajul statului. „Una dintre prevederile dedicate exclusiv fiscului este art. 66, care obligă debitorul să notifice Fiscul despre intenția sa. Cel mai probabil, efectul va fi formularea pe bandă rulantă de opoziții la cererile de deschidere a procedurii, în special când insolvența este determinată de emiterea anterioară a unor decizii de impunere. Interesul Fiscului va fi să deruleze procedura de executare silită în mod individual, conform regulilor de procedură fiscală și nu concursual, în cadrul procedurii insolvenței“, spune avocatul practician în insolvenţă Dumitru Dobrev. Integral pe Capital.
Sociolog: Etnia si religia lui Iohannis, un dezavantaj major in cursa pentru Cotroceni. Faptul ca prezidentiabilul dreptei cel mai bine cotat in sondaje, Klaus Iohannis, este etnic german si nu este ortodox reprezinta un mare dezavantaj in cursa pentru Palatul Cotroceni, spune sociologul Alfred Bulai, care subliniaza faptul ca presedintia Romaniei este o functie de “reprezentare nationala”. Comentariul vine dupa ce presedintele PSD, Victor Ponta, si-a lansat candidatura la prezidentiale preluand mesajul “Mandru ca sunt roman” folosit si la alegerile europarlamentare. “Nu e nimic de reprosat ca e etnic german, dar nici mie nu trebuie sa-mi fie reprosat ca sunt roman. Sunt in Romania si ma mandresc ca sunt roman. La fel e discutia despre religie, nu e nimic rau ca e protestant, dar eu sunt ortodox. Nu cred ca va fi un subiect, dar nici nu vreau sa cream un anumit complex – sa vina cineva din afara, ca noi nu suntem in stare. Avem resursele noastre, ca tara, de a ne dezvolta. Nu cred ca e un defect pentru Iohannis ca e german, dar sa nu-mi reproseze mie cineva ca sunt roman sau ca sunt ortodox”, a declarat premierul, generand numeroase critici pentru abordarea sa nationalist-populista, care, insa, are sanse mari de succes. “Este un dezavantaj evident, pe care PNL l-a asumat, ca doar nu e o necunoscuta, nu e vorba de ceva despre care aflam maine. E o asumare a partidului ca atare. Desigur, e evident ca simpatia pentru germani mai exista cat de cat in Romania, dar, atentie, in anumite zone si la anumite categorii sociale!”, a comentat sociologul Alfred Bulai pentru Ziare.com, intrebat daca etnia si religia lui Iohannis reprezinta cu adevarat o problema pentru electoratul roman. De asemenea, “faptul ca nu este ortodox e un handicap sever evident, pentru ca nu toata lumea, dar o parte a populatiei din Romania va avea o problema cu asta, cu siguranta”, a adaugat sociologul. Mai mult, Alfred Bulai spune ca putem banui cu usurinta ca “Biserica Ortodoxa Romana va face chiar campanie impotriva lui Iohannis; sigur, nu la televizor, ci prin preoti, la tara”. “Dvs. acum vedeti ca se implica Biserica in politica?! Se implica de douazeci de ani. Numai ca nu va fi nimic de comentat in spatiul public. Nu o sa vedeti pozitii oficiale ale Patriarhiei sau ale demnitarilor religiosi la nivel inalt, dar la nivel local nu aveti de unde sti ce fac preotii”, a mai declarat acesta. Integral pe Ziare.com
Copiii, in pericol: vazul, “singurul simt de serviciu” Interviu. Copiii citesc tot mai putin, ceea ce isi pune amprenta asupra dezvoltarii lor intr-o societate a banului, a nemuncii, a neobrazarii si a falsului. E vremea mitocaniei si a fitelor, a sexului filmat in toaleta scolii si montat ca o izbanda pe You Tube, spune scriitoarea Passionaria Stoicescu. Intr-un interviu acordat Ziare.com, Passionaria Stoicescu atrage atentia asupra importantei lecturii in fiecare etapa a copilariei si adolescentei, dar si asupra efectelor foarte grave ale inlocuirii cartii cu televizorul sau computerul: “superficialitatea duce tot la superficialitate”. Unul dintre efecte este si degradarea constanta a limbii pe care o vorbesc copiii. Passionaria Stoicescu este poeta, prozatoare, scriitoare de literatura pentru copii, traducatoare. A fost invatatoare, profesoara si ziarista. A castigat de doua ori Premiul Uniunii Scriitorilor din Romania, in 1996 si 2013. Cat de importanta este lectura pentru formarea gandirii copilului? Cerintele lecturii in prima clasa se refera la o buna mixtare a vazului (ilustratii bogate care sa ajute textul in a fi retinut si inteles) cu auzul (lecturi cu voce tare pentru a memora mai usor si a se autocorecta in cazul eventualelor greseli), gradarea cantitativa a textului, mici povesti sau fapte reale, in care copilul sa se regaseasca. Toate aceste operatii inseamna nu doar dezvoltarea gandirii intr-o prima faza, ci si a atentiei, memoriei, afectivitatii, imaginatiei, vorbirii. In clasa a patra, deja se poate face o minianaliza literara a unui text, se cunosc in mare figurile de stil, copilul poate emite propriile ganduri si sentimente. Din dorinta de a afla mai mult, citeste fara a-i fi impusa lectura, se straduieste sa adopte comportamentul unor personaje, reflectand la calitatile care pot fi imprumutate pentru viata. In clasa a noua, adolescentul isi gandeste deja traiectoria in viata, pregatindu-se pentru o anume profesie, in care sa se regaseasca suma lecturilor facute pana atunci. Lectura e primordiala pentru dezvoltarea gandirii, a personalitatii, a creativitatii, a pregatirii pentru viata. Ce e mai benefic pentru dezvoltarea copilului: ecranul pe care vede povestea sau pagina care il face sa-si imagineze aceeasi poveste? Cartea presupune un efort de imaginatie, de gandire, pentru dezvoltarea vocabularului tau, a deprinderilor si aptitudinilor tale. Ea poate fi lasata, reluata, aprofundata, subliniata si, daca iti apartine, iti da si sentimentul unei mici comori aflate in posesia ta. Un exceptional interviu pentru toti parintii si educatorii, invatatorii, profesorii, pe Ziare.com
Va urez o zi buna!
Instructiuni comentarii:
Pentru a comenta sub identitatea de pe blogul anterior TheophylePoliteia autentificati-va mai intai, apasand pe iconul corespunzator din formular. [ Ex. pentru autentificare Wordpress apasati iconul ]
o zi buna tuturor.
“La romani apa aduce noroc”, a declarat o jigodie pesedista.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203378834664271&set=a.3896039092131.156135.1613719872&type=1&theater
@sare, mintea de pe urma a romanului….saracit de viitura si de politicienii votati!
Uite aici mintea de pe urma (ultimele minti, romani facuti la apelul bocancilor):
Votantul lui Ponta. Profesoara din PSD, fata in fata cu plagiatul: “Nu am crezut si nu cred nici sa vad”. Scandalul plagiatului in care a fost implicat premierul Victor Ponta nu influenteaza intentia de vot a pesedistilor, care sustin ca il vor vota pe liderul PSD la prezidentiale. Aflata in centrul salii Polivalenta din Craiova, o doamna din Olt, care ne precizeaza ca este profesoara pensionara, spune ca are un “cult al personalitatii pentru Victor Ponta”. “Este capabil si am avut onoarea sa ma intalnesc fata in fata, este apropiat de oameni”, isi incepe discursul doamna. Cei din jur o recomanda ca “doamna profesoara”. O intreb daca este adevarat, daca a lucrat in invatamant. Raspunde afirmativ
http://www.gandul.info/politica/votantul-lui-ponta-profesoara-din-psd-fata-in-fata-cu-plagiatul-nu-am-crezut-si-nu-cred-nici-sa-vad-13005122
O, Dumnezeule, votantii astia ar muri pentru Ceausescu, daca ala ar invia! 🙁
Buna dimineata,
vroiam si eu sa recomand interviul cu scriitoarea Passionaria Stoicescu. Tocmai il citisem si mi-a placut enorm. Prinsi de politica asta nenorocita, acordam prea putin timp discutiei despre educatie. In cel mai bun caz atacam politica ministerului educatiei, slaba pregatire a profesorilor, lipsa banilor. Dar efectul ansamblului conditiilor economice , politice , culturale este devastator pentru formarea individuala a celor din tanara generatie. Scriitoarea pune degetul pe rana, noi suntem de acord cu tot ce spune, dar solutia?
de unde sa vina? Generatia celor “batrani” ,cultivati , educati, e pe cale de disparitie si, pana la disparitie, e considerata demodata, desueta, marginalizata. Numai in familiile in care se mai pastreaza respectul pentru carte, pentru cultura , copiii pot fi crescuti in acelas spirit.
In rest, efectele se vad in toate domeniile.
Sa speram ca noul ministru al culturii, Biro Rozalia, va aduce un suflu nou, o mare dragoste de carte romaneasca, ceva ce n-a vazut Parisul (sau Budapesta)!!!
Veste buna: CAB a decis:.Duicu ramane in arest Decizia poate fi atacata la ICCJ. (b1)
buna dimineata !
salutare! 🙂
ramane in arest Duicu 😀 Nu are sanse la ICCJ. Poate ‘scuipa’ tot din el!
Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis ca presedintele suspendat al Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, sa ramana in arest preventiv, el fiind trimis in judecata pentru mai multe infractiuni de coruptie, transmite Agerpres.Tot in arest preventiv raman Stefan Constantin Ponea, fost sef al Inspectoratului Judetean de Politie Mehedinti, si Constantin Popescu, om de afaceri si presedintele PSD Orsova. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata de cei trei arestati.
daca se simte piesa “sacrificata” , poate ‘scuipa” . ca ar zice baronoii din psd sa afle ca mitomanul e si turnator 😉
Voiculescu anunta ca a fost retrasa reclamatia la adresa conducerii CAB, a fost o greseala, nu-l cunoaste pe avocatul care a depus-o!
Mai are 3 zile de zbatere, minciuni si calomnii.
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-17793943-victor-ponta-trimis-cotroceni-propunerile-numire-lui-claudiu-manda-rozaliei-biro-functiile-ministru-bugetului-respectiv-ministru-culturii.htm
sunt curios daca semneaza decretul de numire pentru rozalia biro.- cunoscatoare de limbi straine , printre care si limba romana. pe al pesedistului il semneaza sigur 😉
Daca nici acum nu trimite Ciorbea OUG la CCR, inseamna ca are obrazul mai gros decat lentilele de la ochelari:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-17794364-studentii-cer-demisia-ministrilor-remus-pricopie-mihnea-costoiu-pentru-modificarile-aduse-legii-educatiei-livram-doctorate-domiciliu-katy-copilu-39-acasa.htm
excelenta miscarea studentolor, din pacate rectozaurii sunt de acord cu Prostoiu!
Ponta s-a apucat sa faca bai de multime. Raspunde la intrebari din ce in ce mai grele:
“Domnule Prim Ministru, administratorul de la asociatie incarca factura”…
Si alte de-astea…
“da’ n-am ceva de scris, dati-mi un pix…” spune Ponta
buna ziua
se poate din ce in ce mai rau
o doamna care cunosate limba romana ca “limba straina’ e numita ministrul culturii ROMANE
iar un director de camin cultural-ca asta e cv-ul lui manda=director casa de cultura(chiar daca e a studentilor),e numit ministrul bugetului
astept dupa iesirea pur de la guvernare,ca un sef de aprozar sa fie numit ministrul agriculturii iar ernu,vasile rnu-cel nascut in urss- ministru de externe
postare noua!
http://politeia.org.ro/editoriale/mindru-che-sun…-kultur-romana/30098/