Cârtița Toader de la Justiție
23/02/2017 | Autor Cetatean Categorii: Editoriale |
Nu acord lui Tudorel Toader nici cea mai mica prezumtie de buna credinta. Un judecator care voteaza la referendumul din 2012 pentru validarea acestuia, cu argumentul sofistic de tipul (sursa) de mai jos nu poate beneficia, niciodata in viata lui profesionala pe care si-o desfasoara dupa incheierea mandatului la CCR, de vreo prezumtie de buna credinta.
Pornind de la continua scădere a populaţiei României, de la datele statistice furnizate în mod oficial, de la necesitatea eliminării din liste a celor decedaţi, a persoanelor care au pierdut cetăţenia ori drepturile electorale considerând că în listele electorale permanente nu pot fi incluşi cetăţenii români cu domiciliul ori reşedinţa în străinătate şi nici cei ale căror acte de identitate nu sunt valabile, constatăm că datele finale sunt de natură să conducă la validarea rezultatelor referendumului.
Cei trei care au speriat atunci Vestul (Gaspar, Toader si Predescu) voiau sa obtina validarea referendumului printr-un artificiu contabil care golea de sens prevederea substantiala privind listele electorale permanente. Pentru ei, conta mai putin necesitatea cuantificarii corecte a tuturor votantilor si contau enorm tertipurile administrative prin care cvorumul putea fi declarat ca atins. Mai mult, ei au incercat si sa blocheze luarea deciziei oficiale a CCR, acordand timp Guvernului Ponta pentru ca acesta sa mentina starea de confuzie si sa duca rezultatul referendumului spre o cvasi-validare mediatica.
Tudorel Toader a avut idee amanarii luarii unei decizii de catre CCR. In plus, el a fost foarte nemultumit in legatura cu errata data de Curte, desi nu a suflat nici o vorba despre modificarile subtile operate pe traseul CCR-Guvern de catre el insusi si Acsinte Gaspar.
Din episodul 2012 am retinut invatamintele de rigoare:
– Toader e un “profesionist”. El nu lucreaza la vedere si cu fanfara alaturi, ci subtil. Pune virgulele si schimba literele atunci cand trebuie, exact unde trebuie, in linistea care trebuie. El lucreaza ca o cartita: cand te-ai prins ca a sapat tunelul, e deja prea tarziu si a ajuns sub picioarele tale!
– Toader nu e un sinucigas care se arunca inainte blindat cu o centura de explozibil juridic. Maniera sa de lucru e mai subtila. Cand nu pune el virgulele, lasa pe altii sa faca si adopta atutudinea “eu eram in concediu, undeva in Vrancea, intr-un sat indepartat” (asa a facut in 2012).
– Toader are prestigiul fostei functii de judecator. Cand va iesi sa apere vreo chestie controversata facuta de PSD, o va face printr-un pomelnic lung, presarat cu multi termeni juridici, ca sa impresioneze. Insa nu o va face in conferinta de presa, si pariez de pe acum ca nu va face deloc sau va face extrem-extrem de putine. Va emite doar comunicate. Nu e felul lui sa se expuna inutil, are aversiune la risc si la intrebari incomode.
– Toader are mereu siguranta ca se va intoarce rector la Iasi. De aceea isi va permite sa faca sau sa nu faca ceva ca Ministru al Justitiei, in functie de interesele lui. Va fi greu de remaniat, pentru ca nu va fi prins in offside de presa si nici nu se va clantani cu alti membri. Va avea un sprijin beton de la Tariceanu si nu ii va pasa prea mult de Dragnea sau Grindeanu.
Vom vedea in ce masura gestioneaza avizele la legea gratierii scrisa de pesedisti. De acolo vom intelege multe din intentiile sale!
Instructiuni comentarii:
Pentru a comenta sub identitatea de pe blogul anterior TheophylePoliteia autentificati-va mai intai, apasand pe iconul corespunzator din formular. [ Ex. pentru autentificare Wordpress apasati iconul ]
Bună ziua!
Din motive… obiective, mă voi abține asupra subiectului… Dacă aș avea o opinie, sigur nu ar fi contrară ideilor din editorial!
Oarecum… off topic:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21628791-peste-3-000-materiale-pirotehnice-gasite-urma-perchezitiilor-persoane-banuite-violentele-din-piata-victoriei.htm
„Peste 3.000 de materiale pirotehnice au fost gasite si ridicate, joi dimineata, in urma a 13 perchezitii domiciliare efectuate de politistii bucuresteni intr-un dosar privind violentele din noaptea de 1 spre 2 februarie inregistrate in Piata Victoriei, scrie Agerpres.
‘In urma cercetarilor efectuate pana la aceasta data si in baza colaborarii cu Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane au fost identificate mai multe persoane, despre care exista date si indicii ca au participat la actiunile violente mentionate. Persoanele vizate vor fi conduse pentru audieri la sediul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Serviciului Investigatii Criminale’, informeaza un comunicat al DGPMB.”
Ăștia se pregăteau de… măcel! Bine că n-a fost mai rău!
Buna ziua. Asta nu e cartita , e cobra toata ziua, e mult mai periculos decat Muona Pivnișeru.
Buna ziua,
e bine ca aflam cum s-a votat in CCR:
http://www.stiripesurse.ro/omul-lui-iohannis-in-ccr-opinie-separata-pe-oug-13-document_1181575.html
Corect. pomenisem si eu de votul LS ; precum si de faptul ca Dorneanu nu a stat stramb sa judece drept….ci invers!
Sa vedem ,vor plati directorii fara sa vorbeasca,sau…..
EXCLUSIV. Detalii și reacții privind paguba de jumătate de miliard de euro din contractul Bechtel
Deși a fost un contract semnat politic și modificat la inițiativa politicienilor care au condus Guvernul și Ministerul Transporturilor, printre care și lideri PSD, Ministerul Finanțelor cere acum Companiei de Autostrăzi (CNAIR) să recupereze nu mai puțin de 525 milioane de euro de la mâna de directori generali care a condus compania.
http://www.digi24.ro/stiri/economie/finante-economie/ministerul-de-finante-cere-recuperarea-a-jumatate-de-miliard-de-euro-in-contractul-bechtel-675375
Buna ziua
Echipa de zgomote in activitate…parca “nu se gasea”contractul original…
Moise Guran:
http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/moise-guran-cam-ce-se-mai-poate-fura-noapteacahotii-675366?__grsc=cookieIsUndef&__grts=1487864752376
Asa este – dar acesta este subiectul care este util a fi abordat in conversatia cu votantul psd. In afară de uzualul “a mă-tii” (receptionat frecvent), potential se pot dechide ochii si urechile unora cand le vorbesti de coșniță: “acum te costa 100 de lei, maine te va costa 150, dar pensia se majoreaza cu 10%.” Samd…
Desigur, psd-ul va da vina pe “speculanți” – sunt experti in deturnari, dar ține mereu.
@paganel – excelent posting-ul din
http://www.contributors.ro/editorial/marea-neintelegere-cu-bulgaria-de-ce-sa-trecem-dunarea/
Articolul in sine este interesant si bine venit.
Mulțumesc frumos!
Articolul e extraordinar (o spun după ce am fost de mai multe ori în Bulgaria – și nu doar pe litoral sau/și ca turist)! Problema noastră, ca România, ca români din România, este că, fiindu-ne, nouă, celor de dincoace de graniță „bine” (= „mai puți prost”) ne-a durut în coor de conaționalii noștri din ținuturile rămase/ajunse sub alte stăpâniri… Apucătura/năravul (de neam prost) de acest gen am avut-o și în trecut… A se vedea cum ne-am retras, aproape cu „viteza luminii” din Basarabia, în iunie 1940, cum ne-am cărăbănit, în septembrie, același an, din nordul Transilvaniei și/sau din Cadrilater… Sau cum, în 1943, bucureșteanul, când vedea deasupra sa avioanele americane, își făcea o cruce în sân și se ruga: „Du-i, Doamne, la Ploiești!”… Și aș putea da o „căruță” de exemple de acest gen (pentru care o să-mi iau înjurăturile/șuturile de rigoare)… Aș putea să întreb (doar întreb, nu dau cu parul!): câți din cei mutați de la țară la oraș sau de la un orășel mai mic într-un oraș mare sau din cine știe ce „fund” de Românie – în București AU FĂCUT EFECTIV CEVA PENTRU ZONA/SATUL/TÂRGUL/ORAȘUL de unde au plecat??? Dezinteresat, nu oportunist! S-ar putea ca procentul celor care chiar au făcut așa ceva să tindă spre zero!
Ce am scris acolo, din „viteză”, că m-a „stârnit” nenea ăla… e „rezultatul” unei adevărate palme, primite de la un român din Vidin, cu o jumătate de an în urmă… Eram în aplicația de teren de după o conferință și, după ce un coleg de-al lui (tot român) ne-a prezentat cetatea și orașul Vidin, chiar când ne „pregăteam” să ne „împrăștiem” prin oraș, a apărut domnul Filip (așa s-a recomandat). Acesta, după ce s-a lămurit de unde suntem și în ce domeniu lucrăm (toți eram cadre didactice, pe Geografie, fie la școli generale, fie la licee, fie pe la diverse facultăți din țară) a exclamat (pe bună dreptate): „Să vă fie rușine, românilor din România, că în manualele voastre de istorie din țară nu scrie nimic despre noi!”… Am mai dialogat cu el (l-am lămurit că mai știam câte ceva despre istoria românilor sud-dunăreni), dar rușinea resimțită „în plin” (de mine, cel puțin!) a rămas. Nu i-am spus, însă, de atunci mi-am propus să definitivez un curs, la care deja lucram, și să i-l ofer, când va fi gata, ca să vadă că, totuși, cineva din țară se gândește și la ei!… Nu am prevăzut că îmi va lua mult mai mult, ca „buget de timp”, mai ales dacă nu vreau (și nu vreau!) să apară treaba ca o fușerăială, ca o „treabă de mântuială”, doar „ca să fie”!…
Să mă justific: nu sunt adeptul anexiunilor teritoriale (deși, după cum parcă Iorga zicea, România este o țară înconjurată, cam peste tot de români!), dar, așa cum România asigură, cu generozitate o mulțime de drepturi pentru minoritățile sale (și e foarte bine așa!), să ceară statul român ca și minoritarii români din statele vecine/apropiate să poată declara, ÎN LIMBA ROMÂNĂ, „Sunt cetățean al Bulgariei/Serbiei/Ungariei/Ucrainei/R. Macedonia/Greciei/Albaniei (etc)”! Suntem în stare să facem asta???
Aș putea scrie o grămadă de lucruri despre cum sunt batjocoriți, umiliți, insultați, la ei acasă, românii din aceste state, dar nu știu dacă e cazul… Deja m-am „întins” cam mult… Scuze!
Am… uitat să precizez faptul că acel curs – de Geografie istorică – îmi propusesem să-l definitivez undeva prin vara-toamna anului trecut… Nu e gata nici acum, o recunosc cu mare părere de rău…
Nu putem (răspuns la întrebarea de final de mai sus)! Mi-a „răspuns” Rareș Călugăr…
http://www.contributors.ro/cultura/la-un-an-de-la-prabusirea-pilastrilor/?cfcc
„Problema patrimoniului e veche; până și cei născuți la începutul veacului al XX-lea s-ar fi uitat primprejur și și-ar fi dat repede seama că erau înconjurați de conace, case, biserici și alte câte și câte care se coșcoveau în ploaie și soare, cărora le ceda acoperișul și-apoi cădeau cu totul, în lipsa unei intervenții sistematice, susținute și uniforme. Dacă situația de atunci n-ar fi permis atacarea chestiunii pe mai multe căi (mai ales pentru că pe oamenii veacului al XX-lea i-au lovit două războaie și un comunism), astăzi, când panseluțele încă ne cresc nederanjate în ghivecele de pe stâlpi și cochetăm intensiv cu vestul, tărăgănarea sacilor de fonduri ai Uniunii Europene și privirea tâmpă, distantă, orientată cu autodezvinovățire către prăbușirea numitelor monumente e mai mult decât o rușine.
Exact asta s-a întâmplat pe 14 și 19 februarie 2016: mai întâi, turnul bisericii săsești din Roadeș s-a surpat parțial; apoi, pe 19, la Rotbav, după cea de-a doua bătaie a orologiului de nouă seara, întreg turnul a cedat și s-a făcut una cu pământul, distrugând, prin căderea în sine, mare parte din latura vestică a navei: s-au pierdut balconul, orga Angster cu opt registre sonore și două claviaturi, mecanismul orologiului din Leipzig, ambele de la 1900, cel puțin două dintre cele trei clopote (crăpate după ce au bubuit țărâna cu zgomote dantești), bulbul aurit din vârful turnului, inscripționat pe la 1700 în Corona, adică Brașov… să continui? Am să spun, în schimb, că proaspătul Minister al Culturii se numește și al „Identității Naționale”. Știm asta (sper). Problema ar fi aceea a unei alte forme fără fond – ce înseamnă pentru dumnealor „identitate națională”? Înseamnă ceva? Prezintă real interes pentru guvernanți? Ori iarăși avem de gând să ne limităm la forme goale, la populism abject?”
Experiența noastră: Am “desființat” acum câțiva ani o casă de-a noastră din București – la loc de cinste, ca la toți românii – biblioteca – ne-am ales câteva cărți, dar cât poți să cari in valize? Restul, am adunat prieteni, vecini, cunoștințe si le-am spus: alegeți fraților. Tot au rămas, iar un prieten de-al meu avrut sa le ducă in Timoc. Mi-a povestit de câtă “grijă” au grănicerii sârbi să oprească cărțile de “contrabandă” – manuale școlare de clase primare, in primul rând.
Celălalt român de la Vidin – domnul Ivo Gheorghiev – conducătorul asociației românilor de acolo, a fost cu o zi înainte la Craiova (am o erată de făcut: conferința cu pricina a fost acum un an și jumătate, nu cu jumătate de an în urmă, cum am scris mai sus) și, luând cuvântul în plen, a insistat să mergem cu cărți/manuale românești la Vidin! Bulgarii nu interzic utilizarea de cărți românești românilor din Vidin, dar nici nu-i lasă să tipărească așa ceva acolo! Eu luasem de acasă mai multe cărți și, a doua zi, i lea-am oferit. Cu câțiva ani mai devreme am avut norocul (eu așa consider!) să-i pot oferi personal alte câteva cărți unui alt mare român, părintele Boian Alexandrovici, din Malainița (Timocul sârbesc), care a avut curajul să ridice, în curtea lui, prima biserică românească (nu vlahă, românească!) din Timoc, din ultimii aproape 200 de ani! Când am ajuns acolo, era cu mașina personală în fața autocarului nostru: a oprit lângă gard și ne-a atenționat să nu-l atingem până nu oprește curentul electric din gard. A fost nevoit să bage curent în gard, ca să nu-i incendieze biserica românii din sat!…
Iar cu domnul FIlip, la Vidin, m-am „contrat” și în legătură cu câți împărați de origine traco-daco-romană au dat strămoșii românilor din dreapta Dunării: eu știam de doi (Constantin cel Mare, născut la Naissus/Niș – azi în Serbia și Justinian – născut la Tauresium/Taor – azi în R. Macedonia), dumnealui l-a adăugat pe Galeriu. „Supărat”, după ce am revenit acasă, am luat sursele (internetul, diverse cărți) la „purecat” și am descoperit că nici dl. Filip, nici eu nu aveam dreptate: sunt 16 împărați ai Imperiului roman de origine traco-daco-romană, care au condus Imperiul sau doar partea sa răsăriteană, între a doua parte a secolului al III-lea și jumătatea secolului al VI-lea d. Hr.! „Surpriza”, pentru mine, cel puțin, este că, despre așa ceva, chiar nu scrie în nici un manual de istorie din țară (după știința mea)! Dacă știe cineva altceva, îl rog să mă corecteze!…
Și acum să închei cam… anapoda… Cu niște chestiuni din anii 1990-1991: unul dintre motivele pentru care am ales Iașii pentru studenție a fost tocmai proximitatea față de Basarabia, unde, în acei ani, am cărat, în spinare (la propriu) mai multe cărți, pentru românii basarabeni…
„Mâna (lungă a) lui Adamescu” lucrează:
http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-21629470-malin-bot-redactorul-sef-site-ului-romania-libera-fost-concediat.htm
Si mai este ceva 🙂 există acel minister al românilor de pretutindeni. Care se ocupă cu ce? Îi vezi pe cei din consulat la toate sindrofiile românilor din Los Angeles – i-am spus unuia: noi suntem ok – nu avem nevoie nici de “sprijin”, nici de bani sau legături cu țara! Le avem pe toate. Ce faceți voi pentru românii din Basarabia, Ungaria, Serbia, Bulgaria? Sau chiar din Grecia. Toate ajutoarele trimise acolo sunt de la românii din România, cu efort considerabil, fara ajutor “centralizat”, etc.
Am sunat acum câțiva ani la un customer service – dupa 10 minute, tipa îmi spune ca este si ea româncă din Salonic – ok, atunci sa te aud!:) ea mă ințelegea perfect, eu cu câteva pauze. Arhaisme, vocabular adaptat, etc… dar tot suna românește 🙂 este limba lor de familie, vorbita in casa, de sarbatori,
Buna ziua.
Varu’-miu are o vorba: cand vreau sa-mi aduc aminte de ce-am plecat, sun la Consulatul Roman 🙂
Si despre ‘sprijin’, una “live”: Naumescu a fost consul, l-am auzit spunand o platitudine de genul ” santem aici pt dvs, ca intotdeauna puteti sa apelati la noi… etc”. Si ma gandem bre, ce ipocrizie uriasa, consulatele si ambasadele romane nu au facut nimic pt cei plecati. Niciodata. Cum poti nene sa spui asa ceva?!? Si inca intr-o biserica! Totdeauna contopistii astia au pus bete-n roate daca vrei sa-ti faci un act cat de mic. Apoi nici macar nu-s in stare sa puna umarul la o zi romaneasca in oras. Toate tarile isi serbeaza odata pe an ziua, traditiile. Sa-i vedeti pe polonezi de ex, ambasada lor cu bisericile locale colaboreaza si fac targ de produse, ceva spectacol, dansuri – frumos. Noi nu.
Rău a fost, dar bine nu e 🙂 personalul de la consulat a evoluat considerabil, dar inca nu cred s-au fixat corect – care este misiunea lor?
Pentru ca “misiunea” a fost sa infiltreze comunitati, biserici, dupa care sa-i “reuneasca” sub un stindard patriotard.
Ah, alta “amaraciune”: infiltratul in biserica! 🙁 Cata mizerie si in administratia BOR… Cei plecati intre cele doua razboaie si imediat dupa – au stiut ei ce-au stiut. Au preferat sa aibe Episcopia Vatra decat sa fie atasati la BOR. Pentru ca BOR era infectata de ‘oameni de bine’. Din pacate nici acum nu cred ca BOR e complet vindecata de practicile securist-comuniste. O gramada de uzurpari in interior, de multe ori comportamente de Iuda, apoi amicitia suspecta si ingrijoratoare cu PSD… 🙁
@danc
Uitati un lucru”capra vecinului”/orice roman de afara -ca si cei din tara-e invidios/rar am vazut un roman sa faca business “cu un roman”pe undeva e corect/noi ne,cam dam teapa intre noi
@intamplator – va înțeleg pesimismul, dar nu este adevarat, dupa parere mea. In business oricine face business cu oricine, cand cineva are un produs si altcineva are nevoie de el.
Pur si simplu, din cauza comunismului, capitalul autohton a fost eliminat, deci producatorul intern a fost practic exterminat. Oligarhii aproape ca nu conteaza, dar si ei trebuie sa se supuna regulilor pietii. Este adevarat ca exista o suspiciune intre români, dar si ea dispare cu timpul – vedeti la generatia tânără.
Problema ca “nu stim sa vindem” sau “sa ne vindem” – se învață. încerc sa le explic la tineri – cel mai prost este să stai idle si sa-l aștepți pe Godot – chiar cand incepi cu un rate mai mic, acumulezi experienta si valoarea ta creste. Employerul nu-si va putea permite sa te plateasca altfel altceva decât valoarea pietii. Lucrurile se regleaza in timp.
Sorry for the lecture:)
Buna seara
Despre “2T” ministrul justitie am zis ieri”imi pute”/beneficiul indoielii?sa i l acorde altii,eu nu
@paganel&@dp
Am condus peste un deceniu filiala din Bulgaria a unei multinationale(de la bucuresti) in anii 90 am schimbat 4 pasapoarte ca se unpleau cu 4 vize la fiecare trecere
Ce cred:bulgarii ne admira,in sensul bun;as zice mai mult decat “fratii nostri”de peste prut
Nu le place ce nu ne place nici noua=sa fie tratati cu superioritate sau condescendent
Si.au si un plus”bulgarul obisnuit”nu incearca “sa te faca”daca esti strain;in cel mai amarat catun,daca te opresti sa bei o cafea iti da restul ca in germania,la copeica!
Cei de la sud de,dunare,sunt mai muncitori decat ai nostri,de langa,dunare
Ce,au negativ
Ii,considera pe rusi un fel de frati mai mari;
au un comportament de,”provincial”mai exarcebat decat romanii(sa nu discuti cu ei despre defecte “nationale”ca s a terminat-
sunt mai putin “cosmopoliti”decat noi
au un nationalism extrem-nu discuta chestia cu alfabetul sau macedonia-daca ii gadili si le spui de taratul lui asan.”isi dau haina de pe ei”
ce spun eu e “business”/una peste alta poti “aplica”in bulgaria metoda vesticilor in romania si “sunt ai tai”cu plusul ca argumentele,vin de la unul care e ca ei “la periferia europei”
“ca,de,obicei ma laud”-,si acum dupa ani.bulgarii pe care i am angajat sau cu care am lucrat ma suna.vorbim si….ne intalnim la dilboca(dupa mine cel mai senzational,fish restaurant,din europa)
dar si ei ca si noi,nu stim “sa vindem”
Încă un comisar european îi dă cu grind(e)a(nu) în cap lui Dracnea:
http://economie.hotnews.ro/stiri-finante-21629531-video-comisarul-european-pierre-moscovici-asteapta-anunturi-credibile-din-partea-guvernului-grindeanu-estimarile-noastre-arata-romania-depasi-tinta-deficit-bugetar-acest-2018.htm
Mă rog, Moscovici ăsta nu prea îmi inspiră încredere, dar, de data asta, are dreptate!
@paganel
Domnule.nu trebuie multa “carte”,trebuie doar bun simt pentru a realiza ca “programul de dezvoltare”al psd depaseste cele mai utopice programe ale pcr/eu tot incerc sa gasesc o logica a programului psd si singura “logica”la care ajung e “doua”=sau au fumat iarba cand l au scris sau vor ca romania sa dispara ca stat/personal inclin spre a doua daca luam in ecuatie situatia “geostrategica”
Subscriu!
Se lucrează și la „dosarul revoluției”:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21629651-laszlo-tokes-audiat-procurorii-parchetului-militar-legatura-evenimentele-revolutie.htm
Poate dă bunul Dumnezeu și vom vedea și această dorință realitate:
ILICI LA OCNĂ!
Doamne, iartă-mă! Ăsta ori e prost, ori e tâmpit!
http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/trei-propuneri-pentru-un-nou-imn-academician-cat-timp-in-plus-poate-fi-nevoie-in-continuare-pentru-desteptare-675674?__grsc=cookieIsUndef&__grts=1487877217984
S-au isprăvit toate celelalte probleme în România și a rămas de „răpus” doar Imnul Național!…
„5) Ca națiune nu trebuie să avem pretenția de a ne întoarce în istorie. Istoria este precum un muzeu din care trebuie doar să învațăm, deci ca urmare trebuie să luăm notă de faptele și consecințele comportamentului uman și prevenim repetarea actelor de care ar trebui să ne fie rușine ca specie umană în general, cu atât mai mult ca o națiune evoluată. Invocarea în mod exagerat a istoriei, de multe ori concentrată asupra unor perioade care convin unora sau altora, este un comportament destul de imatur, de genul „asta a fost și este jucăria mea și ție nu ți-o dau” ! Dacă ar fi și ca evoluția biologică să aplece urechea la dezideratele extremiste ne-am trezi într-o bună dimineață a fi maimuțe în copaci (nu e loc de ofensă ci poate pentru un zâmbet vă rog).”
„Muzeu” e idiotul ăsta cu ideile lui cretine! De-aia își bat joc alții de noi, tâmpitule, că nici noi nu ne cunoaștem ISTORIA! Istoria cea adevărată, nu tot felul de (pseudo-)istorii!
Personal,strict personal si probabil subiectiv,n am inteles de ce “trei culori..” nu era bun/si eu cred ca imnul de acum e desuet
Seara buna.
A apărut protectorul Blondei de la ”Felinarul Rosu”, cu functie de secretar de general plin la Camera Deputaților, este Hrebenciuc – în octombrie 2014, când procurorii DNA începeau urmărirea penală împotriva lui Viorel Hrebenciuc și a lui Dan Șova, apăreau în presă stenograme ale unor discuții purtate de liderul PSD cu generalul Dumitru Iliescu, fost director al SPP. Într-una din convorbiri, Hrebenciuc vorbea despre „fata lui” de la Registrul Comerțului, fata care a fost 10 ani la cabinetul său.
http://www.romanialibera.ro/politica/institutii/silvia–%E2%80%9Efata-lui-hrebenciuc—a-fost-numita-secretar-general-al-camerei-deputatilor-441908
Cretin este un eufemism pentru penalul de Diliorman!
http://www.romanialibera.ro/politica/partide/presedintele-psd–liviu-dragnea–protestele-din-romania-au-creat-un-conflict-sustinut-printr-o-masinarie-de-manipulare-ultraprofesionista-care-nu-a-fost-nascuta-in-romania-441818
Nu e deloc,cretim,e,ticalos
Baga “america” baga “ultraprofesionism”..
e manipulare si nu e proasta,aduna 5-10-15 mii local si preia ofensiva
Raspunsul cel mai bun.sa fie duminica in bucuresti cel putin 50 mii
maine ii foarte posibil sa se tina un mare miting anti-imigranti in Africa de Sud.
Negrii bastinasi protesteaza impotriva negrilor care vin din Nigeria.
Is curios ce o sa zica mass-media PC despre negrii bastinasi: ca is rasisti? ca au white privilege? mass media is complet pierduti in spatiu.
Buna dimineata.
Interesant:
https://www.yahoo.com/news/bin-laden-raid-architect-mcraven-says-trump-media-attack-threatens-democracy-143623267.html
Si asta…
http://edition.cnn.com/2017/02/23/politics/fbi-refused-white-house-request-to-knock-down-recent-trump-russia-stories/index.html
buna dimineata!
http://politeia.org.ro/stiri-revista-presei/revista-presei-24-februarie-condamnatul-mincinosul-si-dictatorul-dragnea-se-considera-roman-normal/52304/